Vandaag een simpel maar toch superlekker recept, wraps met shoarma. Een ideeal recept voor alle studenten. Een leuke variant op het standaard broodje shoarma en heerlijk op een brakke dag.
Boodschappenlijstje (4 personen)
2 el olijfolie
400 g kipshoarma
½ krop ijsbergsla
1 komkommer
2 tomaten
4 tortillawraps
4 el knoflooksaus
400 g kipshoarma
½ krop ijsbergsla
1 komkommer
2 tomaten
4 tortillawraps
4 el knoflooksaus
Bereiden
Volg
de drie onderstaande stappen en binnen 15 minuten staan deze heerlijke wraps op
jouw studententafel.
Stap
1
Verhit olie in een koekenpan en bak de shoarma in 7-8 min. Bruin en gaar.
Stap 2
Verwijder ondertussen de harde kern uit de sla en snijd de sla in dunne reepjes. Snijd de komkommer en tomaten in dunne plakjes.
Stap 3.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke wrap met 1 el knoflooksuas. Verdeel de sla, komkommer en tomaat over de wraps en schep de shoarma er op. Rol de wraps op en leg ze op een bord.
Verhit olie in een koekenpan en bak de shoarma in 7-8 min. Bruin en gaar.
Stap 2
Verwijder ondertussen de harde kern uit de sla en snijd de sla in dunne reepjes. Snijd de komkommer en tomaten in dunne plakjes.
Stap 3.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke wrap met 1 el knoflooksuas. Verdeel de sla, komkommer en tomaat over de wraps en schep de shoarma er op. Rol de wraps op en leg ze op een bord.
Smakelijk
eten!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten