Als je ouders een keer komen eten op jouw kamer wil je ze
natuurlijk wel iets lekkers voorschotelen. Geen standaard pasta pesto of pizza
dus. Daarom vandaag een lekker culinair recept waarmee jij echt indruk zal
maken op je ouders. Het ziet er culinair uit maar is supermakkelijk te maken! Mijn
ouders zijn al fan, en mijn huisgenoten trouwens ook!
Bron |
Boodschappenlijstje (3 personen)
300 g spaghetti
1 pakje parmaham
Potje zongedroogde tomaten (ongeveer 4 tomaatjes p.p)
1 courgette
Pijnboompitten
1 bol mozzerella
Balsamico crème
1 pakje parmaham
Potje zongedroogde tomaten (ongeveer 4 tomaatjes p.p)
1 courgette
Pijnboompitten
1 bol mozzerella
Balsamico crème
Bereiden
Stap 1
Zorg dat je eerst alles gesneden hebt. Snij de courgette in dunne reepjes, de mozzerella in blokjes en de zongedroogde tomaatjes in kleinere stukjes. Scheur ook de parmaham in wat kleinere stukken
Stap 2
Kook de spaghetti (ondertussen) gaar.
Stap 3
Bak ondertussen de courgettereepjes even kort in de pan (ongeveer 2 minuutjes)
Stap 4
Giet de spaghetti af en verdeel deze samen met de courgette over de borden. Verdeel de parmaham, mozzerella en zongedroogde tomaten vervolgens ook over de borden. Top af met wat pijnboompitjes en maak het af met een beetje balsamico crème.
Smakelijk!
Bron: http://gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten